•  

    050-372-52-22

  •  

    zakaz@ds-autodistribution.com.ua

Серійні запчастини на гоночних трасах

Автомобільні змагання у всьому світі служать випробувальним полігоном для автокомпонентів. Тому виробники і постачальники запчастин з готовністю використовують можливість підтвердити витривалість продукції, надаючи підтримку гоночним командам. Не є винятком і українські дистриб'ютори автозапчастин.

У прагненні підтвердити рівень якості пропонованих автокомпонентів компанія DS Autodistribution вийшла на арену професійного автоспорту в якості спонсора ще в 2014 році. Ось уже четвертий рік фірма надає генеральну підтримку Олегу Слезінському, який виступає на автомобілі Opel Kadett в національних ралі і гірських гонках. У цьому сезоні автомобіль Олега традиційно укомплектований ступичними підшипниками SKL, амортизаторами FSO autoparts, радіатором системи охолодження двигуна «Аляска», повітряним і масляним фільтрами Mando +.

Всі перераховані компоненти показали відмінну витривалість протягом попередніх трьох років. За цей час Олег Слезінскій, виступаючи на автомобілі Opel Kadett в групі «А3» (з робочим об'ємом двигуна до 2000 см3), здобув ряд перемог в чемпіонатах України з гірських гонок та Національної серії змагань в ралі «Кубок Карпат» серед професіоналів. У гірських гонках за підсумками 2015 року екіпаж Олега Слезінского став другим. У ралі «Кубок Карпат» 2015 Олег за підсумками року зайняв перше місце в груповому заліку Super 2WD. У 2016 році в Чемпіонаті України з гірських гонок йому дісталося четверте місце.

Цей сезон на ралі «Зимові вершини» екіпаж Олега Слезінского і Юрія Бішко почав з подіуму, взявши друге місце. До речі, вже з поповненням в переліку запчастин від DS Autodistribution - в автомобілі також були встановлені клапани RAF, при виробництві яких закладається можливість як звичайного, так і гоночного застосування.

Олег Слезінський каже: «Перші етапи чемпіонату в цьому році видалися дуже яскравими і видовищними. У тому числі і завдяки наданим спонсорами компонентам, що витримали граничні навантаження гонок. Якщо сезон продовжиться в тому ж дусі, він принесе хороші результати гонщикам, багато цікавих моментів глядачам, і звичайно - ще більшу популярність спонсорам ».

DS Autodistribution займається імпортом та продажем автокомпонентів з 1992 року і є ексклюзивним представником в Україні торгових марок SKL, Mando +, Prima, FSO autoparts, BALATON electro, «Аляска», «ОТК стандарт», OTP frank, DS UA, ASIAN, Master Sport, KAP.

Ступичні підшипники SKL виробляють в Словаччині з початку 70-х років минулого століття. Завдяки своїй надійності, вони знаходять широке застосування в європейських автомобілях. У польських амортизаторах FSO autoparts втілена технологія MagneRide, заснована на зміні плинності рідини при впливі на неї магнітного поля. Ці амортизатори виробляють на заводах BWI Group, що виготовляють також запчастини для конвеєрів таких компаній, як Audi, BMW, Renault, Nissan, Land Rover і інші.

Корейський бренд Mando + розробляє і поставляє запчастини для автомобілів Kia і Hyundai. Фільтри цієї марки відмінно проявляють себе на українських дорогах. «Аляска» - бренд надійних і недорогих радіаторів, вироблених в СНД. Чудове співвідношення ціни і якості забезпечують їм високий попит на вторинному ринку.

«Підтримка гонщика запчастинами дозволяє нам перевірити їх надійність в екстремальних умовах. Адже використовувані на гонках автокомпоненти - ті ж, що встановлюються в звичайних автомобілях. Ми дуже задоволені результатами минулих гонок, які багато в чому залежать від технічного оснащення автомобіля, яке в поєднанні з майстерністю Олега дозволило йому домогтися гарних результатів », - говорить Дмитро Дилин, директор DS Autodistribution.